Trænere og spillere

Trænerne og spillerne i klubben har flere ting at tilbyde de medlemmer, der gerne vil lære spillets grundregler og dets mange facetter at kende. Du lærer spillet og de forskellige slag fra grunden samt hvordan du får bolden til at skrue på forskellige måder. De spillere, der modtager træning, skal være indstillet på at lære bordtennisspillet nærmere at kende og have en seriøs indstilling til at lære det.

Det skal være sjovt at spille bordtennis

I Lejre Bordtennisklub arbejder vi for, at der både er gode rammer for dem, der spiller for at have det sjovt og dem, der spiller og træner for at udvikle deres spil hele tiden og skabe gode resultater i holdturneringen. Med bredden ønsker vi at sikre livsdygtigheden i klubben samt skabe grobund for nye talenter.

Træningstider

Tirsdag: kl. 19-22. Lejre Hallen. Selvtræning og hjemmekampe.

Torsdag: kl. 19-21. Lejre Hallen. Med træner.

Fredag: kl. 16-18. Allerslev Skole. Med træner.

Kontingent

Kontingent for en sæson (september – april) er kr. 500,- for såvel ungdom som senior. Der gives evt. familierabat (max. kr. 1000,- pr. familie). Kontingentet halveres, hvis man starter efter nytår. Kontingent indbetales til foreningens bankkonto i Nordea – reg. nr. 0392 konto 0342 233 430.